BLACK FRIDAAY!!! - 25 % na VŠETKO s kódom: BLACK25SK! 💥 Makáme na plné obrátky, ale môže sa stať, že sa váš balíček trošku oneskorí. Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie!
Máte chuť na rýchlu a zdravú raňajkách plnú vitamínov a živín? Máme pre vás 3 osvedčené recepty s arašidovou-čokoládovými krémy Grand Zero bez pridaného cukru. Dokonalá krémová konzistencia, výnimočná chuť, vyvážený obsah bielkovín, sacharidov a zdravých tukov, ktoré naše telo potřebuje.To je naša obľúbená fit edícia Grand Zero , ktorá sa hodí pre športovcov, gurmánov aj malé deti. Za tipy na rýchle dobroty ďakujeme @navidlickublog.
LETO na tanieroch
Kto by nechcel mať zdravé raňajky alebo desiatu hotovú behom 5 minút? Kombinácia jogurtu, ovocia a orechov je nielen rýchla, ale aj zasýti, doplní energiu i živiny a môžete ju obmieňať a ladiť podľa chuti.
ingrediencie:
postup:
Do misky naservírujte jogurt a ozdobte sezónnym alebo mrazom sušeným ovocím . Orechy na sucho opražte na panvici, aby sa rozvinula chuť aj vôňa, a nasypte na jogurt. Nakoniec pridajte granolového alebo müsli a dozdobte 1 až 2 lyžicami krému Grand Zero .
KRUPICOVÁ KAŠA
Poznáte to, buď je príliš riedka, alebo príliš hutná ... Máme pre vás overený recept, ktorý vás nesklame a navyše nepokazí vašu štíhlu líniu.
ingrediencie:
Na posypanie:
postup:
V kastróliku na miernom plameni privedieme mlieko k varu, prisypeme krupicu a metličkou dôkladne premiešame, aby sa nevytvorili hrudky. Za stáleho miešania 3-5 minút povaríme, kaše postupne zhustne.
Na tanieri ju podľa chuti pocukrujeme, posypeme orechmi , kakaom / karob a poukladáme tenkými plátkami masla. Navrch môžeme dať krém Grand Zero aj kocku čokolády , prípadne kašu čokoládou postrúha.
PALACINKY
Vymeňte marmeládu alebo iné presladené nátierky za krém Grand Zero bez cukru a doprajte si milované palacinky bez výčitiek.
ingrediencie:
postup:
Vajíčka rozšľaháme v mlieku, pridáme múku, soľ a vanilku. Metličkou vymiešame hladké cesto bez hrudiek. Ešte lepšie to pôjde tyčovým mixérom, cesto bude krásne hladké a nadýchané. Necháme ho 20 minút odpočinúť, v múke sa aktivuje lepok as cestom sa bude lepšie pracovať. Palacinky sa počas smaženia nebudú trhať a budú vláčnejšia.
Rozpálime si nepriľnavou panvicu, ideálne priamo určenú na palacinky, a potrieme ju kvapkou oleja alebo masla. Nalejeme na ňu naberačku cesta a rýchlym krúživým pohybom ho rozlejeme po celej panvici. Akonáhle cesto na povrchu spevní a zmatní (akoby zaschne), bublinky v ceste popraskajú a okraje sa začnú ľahko odchlipovať, palacinku opatrne obrátime. Z druhej strany ju smažíme už len krátko, aby palacinka zostala len ľahko zlatistá.
Rovnako postupujeme aj s ďalšími palacinkami. Kvalitné panvicu už olejom / maslom potierať nemusíme, alebo len po každej druhej či tretej palacinke. Palacinky skladáme na seba, tým ešte zvláčni.
Nakoniec prelejeme čokoládovým krémom Grand Zero , dozdobíme nakrájaným banánom a orechy .
Dobrú chuť!
Vážení zákazníci,
máme pre vás novinku! Pokiaľ objednávate do Česka, prosíme vyberte Česko*.
*Váš výber sa automaticky uloží.
Príjemné nakupovanie! 💜