BLACK FRIDAAY!!! - 25 % na VŠETKO s kódom: BLACK25SK! 💥 Makáme na plné obrátky, ale môže sa stať, že sa váš balíček trošku oneskorí. Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie! 

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies
Popis produktu

Miluješ čokoládu? Chutia ti orechové krémy? Tak to musíš vyskúšať parádne čokoládové brownie s arašidovým maslom a Zlatonkou. Tenká vrstva na povrchu, vláčne a hutné vo vnútri. Aaaach, chutí božsky.

INGREDIENCIA (forma 24x24 cm)

  • 120 g masla
  • 200 g kvalitnej tmavej čokolády
  • 100 g trstinového cukru
  • 2 vajcia
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 60 g hladkej múky
  • 20 g kvalitného kakaa
  • štipka soli
  • 40 g arašidového masla

NA DOZDOBENIE

POSTUP RECEPTU

  1. V rajnici na miernom plameni čiastočne rozohrej maslo, pridaj čokoládu a cukor a za stáleho miešania nechaj všetko rozpustiť na hladký krém. Odstav zo sporáka a nechaj ľahko vychladnúť. Do teplej zmesi postupne metličkou vmiešaj vajíčka a vanilkový extrakt, pridaj preosiatu múku, kakao a štipku soli a opäť dôkladne premiešaj, najlepšie stierkou. Nakoniec vmiešaj arašidové maslo .
  2. Rúru predohrej na 170 °C. Obdĺžnikovú formu alebo zapekaciu misku vylož papierom na pečenie, môžeš ju najskôr ľahko vymazať maslom, aby papier dobre priľnul. Nalej do nej cesto a uhlaď ho stierkou. Starostlivosť zhruba 30 minút. Upečené brownies nechaj vychladnúť a nakrájaj na kocky. Ozdôb svojim obľúbeným orieškovým krémom (my sme použili Zlatonku ) a jahodami.

TIP: Kratšia doba pečenia rovná sa vláčnej brownies. Rozhodne nie je na škodu, keď do stredu zapichnutú špajľu vytiahneš ľahko mazľavú. Naopak pozor, aby neboli zbytočne suché.

Alebo vyskúšaj Veľkonočné brownie .

 

Vytvorené8. 4. 2022
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveniePovoliť všetko

Vážení zákazníci,
máme pre vás novinku! Pokiaľ objednávate do Česka, prosíme vyberte Česko*.
*Váš výber sa automaticky uloží.

Príjemné nakupovanie! 💜